Panairi i Shkencës

Panairi i Shkencës
E hënë, 10 qershor 2019
1:20 PM - 3 PM
Panairi i Verës dhe Barbeque
Panairi i Verës dhe Barbeque E shtunë, 22 qershor 2019 në ora 12 - 15:00
Panairi i Shkencës
Panairi i Shkencës E hënë, 10 qershor 20191:20 PM - 3 PM
Diplomimi i klasës së 5-të
Diplomimi i klasës së 5-të E premte, 7 qershor 2019.
Dita e Fëmijëve
Dita e Fëmijëve Shkolla e ILG do të shënojë Ditën e Fëmijëve (1 qershor) të enjten, më 30 maj, për të promovuar dhe festuar mirëqenien dhe të drejtat e fëmijëve. Kjo është një ditë e dedikuar posaçërisht për fëmijët
Dita e pizhameve në ILG!
Dita e pizhameve në ILG! Maj 24, mësuesit dhe studentët inkurajohen të vijnë në pizhame
Dita e bletës
Dita e bletës E hënë, 20 Maj 2019 në orën 08:00 - 15:00. Vishen në të verdhë dhe të zezë për të festuar Ditën Bee!