Dita e Fëmijëve

Dita e Fëmijëve

Shkolla e ILG do të shënojë Ditën e Fëmijëve (1 qershor) të enjten, më 30 maj, për të promovuar dhe festuar mirëqenien dhe të drejtat e fëmijëve. Kjo është një ditë e dedikuar posaçërisht për fëmijët dhe ndonëse ne kemi planifikuar partitë e vallëzimit për ta, ne gjithashtu duam të kalojmë mëngjesin me aktivitete, mësime dhe diskutim mbi të drejtat e tyre. Qëllimi i këtyre aktiviteteve do të jetë që studentët të identifikojnë të drejtat e tyre dhe pengesat për realizimin e tyre dhe të marrin në konsideratë rolet e anëtarëve të ndryshëm të shoqërisë në garantimin e të drejtave të fëmijëve.

 

 Ne do të vazhdojmë festimin me një parti valle, ku mësuesit dhe studentët do të rikrijojnë disa lëvizje përmes videove me valle të udhëzuara. Limonadë dhe kek te gatuar nga nxënësit e klasës së 6 dhe 7 do të ketë gjate i ditës. Nxënësit mund të vijnë në shkollë duke veshur kostum e tyre të preferuar.

 

Për fat të keq, PTA Movie Event, i planifikuar për këtë të enjte, anulohet. Të gjithë studentët do të kenë një ditë normale të shkollës. Aktivitetet e tjera që ishin planifikuar për ditën e Fëmijëve të enjten gjatë orëve të shkollës, do të vazhdojnë

Panairi i Verës dhe Barbeque
Panairi i Verës dhe Barbeque E shtunë, 22 qershor 2019 në ora 12 - 15:00
Panairi i Shkencës
Panairi i Shkencës E hënë, 10 qershor 20191:20 PM - 3 PM
Diplomimi i klasës së 5-të
Diplomimi i klasës së 5-të E premte, 7 qershor 2019.
Dita e Fëmijëve
Dita e Fëmijëve Shkolla e ILG do të shënojë Ditën e Fëmijëve (1 qershor) të enjten, më 30 maj, për të promovuar dhe festuar mirëqenien dhe të drejtat e fëmijëve. Kjo është një ditë e dedikuar posaçërisht për fëmijët
Dita e pizhameve në ILG!
Dita e pizhameve në ILG! Maj 24, mësuesit dhe studentët inkurajohen të vijnë në pizhame
Dita e bletës
Dita e bletës E hënë, 20 Maj 2019 në orën 08:00 - 15:00. Vishen në të verdhë dhe të zezë për të festuar Ditën Bee!