Panairi i Verës dhe Barbeque
Panairi i Verës dhe Barbeque E shtunë, 22 qershor 2019 në ora 12 - 15:00
Panairi i Shkencës
Panairi i Shkencës E hënë, 10 qershor 20191:20 PM - 3 PM
Diplomimi i klasës së 5-të
Diplomimi i klasës së 5-të E premte, 7 qershor 2019.
Dita e Fëmijëve
Dita e Fëmijëve Shkolla e ILG do të shënojë Ditën e Fëmijëve (1 qershor) të enjten, më 30 maj, për të promovuar dhe festuar mirëqenien dhe të drejtat e fëmijëve. Kjo është një ditë e dedikuar posaçërisht për fëmijët
Dita e pizhameve në ILG!
Dita e pizhameve në ILG! Maj 24, mësuesit dhe studentët inkurajohen të vijnë në pizhame
Dita e bletës
Dita e bletës E hënë, 20 Maj 2019 në orën 08:00 - 15:00. Vishen në të verdhë dhe të zezë për të festuar Ditën Bee!
Kamp veror
Kamp veror Regjistrimi është i hapur për studentët e tanishëm, studentët e rinj dhe fëmijët që nuk ndjekin shkollën ILG nga mosha 2-16 vjeç. Për t'u regjistruar ju lutemi kontaktoni ILG School në info@ilg-ks.
Dita e hapur
Dita e hapur E hënë, 13 maj 2019 nga orën 9 deri 14:00
Ambasadori i SHBA Philip S. Kosnett kënaq studentët dhe stafin tonë me një vizitë në Shkollën ILG!
Ambasadori i SHBA Philip S. Kosnett kënaq studentët dhe stafin tonë me një vizitë në Shkollën ILG! Ambasadori i SHBA Philip S. Kosnett kënaq studentët dhe stafin tonë me një vizitë në Shkollën ILG!
Festimi i Ditës së Tokës
Festimi i Ditës së Tokës Dita e Tokës është një ngjarje e vëzhguar çdo vit më 22 prill. Është një ditë e mbajtur për të demonstruar dhe promovuar vetëdijen mjedisore dhe bën thirrje për mbrojtjen e planetit tonë. Shkolla ILG
Sesioni i Informimit të Kurrikulës
Sesioni i Informimit të Kurrikulës Bashkohuni me ne në mundësinë që komuniteti ynë të takohet me Christy Dervishin, drejtoreshen tonë të kurrikulumit të hënën, më 8 prill në orën 17:30.
Studentët e ILG-së morën pjesë në konkursin e Kangur Math - Kosovë. Ne ju urojmë atyre shume fat!
Studentët e ILG-së morën pjesë në konkursin e Kangur Math - Kosovë. Ne ju urojmë atyre shume fat! Studentët e ILG-së morën pjesë në konkursin e Kangur Math - Kosovë. Ne ju urojmë atyre shume fat!Rezultatet e testit të studentëve do të komunikohen gjatë prillit 2019.Ndiqni faqen e tyre të