"Gift of Giving" Project
"Gift of Giving" Project Dear Parents,The second graders are learning about supporting others through a project "Gift Of Giving". This project involves having children prepare a gift box that they will donate to the SOS
Annual Winter Workshop – Friday, 14th December
Annual Winter Workshop – Friday, 14th December Dear Parents,With the new fallen snow, winter is upon us and the teachers at ILG are preparing some winter fun for students. This year we have decided to hold the Annual Winter Workshop on a Friday
ILG SCHOOL ANNOUNCEMENT – NEW EXECUTIVE DIRECTOR
ILG SCHOOL ANNOUNCEMENT – NEW EXECUTIVE DIRECTOR The ILG School Board is pleased to announce that Ms. Rachel MacKinnon has been appointed Executive Director of ILG.Ms MacKinnon, an international school student herself, brings with her over twenty
International Day for Tolerance
International Day for Tolerance Tolerance is a very highly useful quality. It is one of the basic principles of good manners.
Shkolla LG dëshiron të gjithë studentët fat të mirë në MAP ® Growth ™ e tyre, e cila fillon sot. Ne dëshirojmë t'ju inkurajojmë që të bëni më të mirën!
Shkolla LG dëshiron të gjithë studentët fat të mirë në MAP ® Growth ™ e tyre, e cila fillon sot. Ne dëshirojmë t'ju inkurajojmë që të bëni më të mirën! Shkolla LG dëshiron të gjithë studentët fat të mirë në MAP ® Growth ™ e tyre, e cila fillon sot. Ne dëshirojmë t'ju inkurajojmë që të bëni më të mirën!
Studentët e ILG renditen në nivelin e AVANCUAR!
Studentët e ILG renditen në nivelin e AVANCUAR! Jemi të lumtur të njoftojmë se sipas Vlerësimit të Progresit Akademik (MAP®) performanca mesatare e nxënësve tanë në tre fushat e lëndëve (Matematike, Leximi dhe Përdorimi i Gjuhës) ka arritur në nivelin i AVANCUAR.
MAP Growth Assessments ILG School significant growth
MAP Growth Assessments ILG School significant growth MAP Growth Assessments ILG School significant growth.
Kampi Veror i Shkollës ILG  është hapur për regjistrim
Kampi Veror i Shkollës ILG është hapur për regjistrim Serish, Shkolla ILG ka kënaqësinë që të njoftojë se do të drejtojmë një kamp veror për zonën më të madhe të Prishtinës.
Konkursi Kangaroo i Matematikës i vitit 2018 në Shkollën ILG.
Konkursi Kangaroo i Matematikës i vitit 2018 në Shkollën ILG. Konkursi ndërkombëtar Kangaroo i matematikës i vitit 2018 u mbajt për herë të dytë në Kosovë. Studentët e ILG ishin të ngazëllyer për këtë garë dhe morën pjesë. Ne jemi shumë krenarë për ta! Punë e
Festimi i "Pi-Day"
Festimi i "Pi-Day" Festimi i "Pi-Day"
HAPJA E KLASËS 7 KËTË VIT
HAPJA E KLASËS 7 KËTË VIT NE JEMI DUKE U ZGJERUAR HAPJA E KLASËS 7 KËTË VIT
MUAJI I MUZIKËS NË SHKOLLËN ILG
MUAJI I MUZIKËS NË SHKOLLËN ILG MUAJI I MUZIKËS NË SHKOLLËN ILG