Dan djece

Dan djece

Škola ILG će obilježiti Dan djece (1. jun) u četvrtak, 30. maja, kako bi promovirala i proslavila blagostanje i prava djece. Ovo je dan posvećen posebno djeci i iako smo za njih planirali plesne zabave, želimo i da provedemo jutro sa aktivnostima, lekcijama i raspravom o njihovim pravima. Cilj takvih aktivnosti će biti da učenici identifikuju svoja prava i prepreke za njihovo ostvarivanje i razmotre uloge različitih članova društva u garantovanju prava djece.

 

Proslavu ćemo nastaviti plesnom zabavom, gdje će nastavnici i učenici rekreirati neke radosne pokrete kroz vođene plesne spotove. Limunada i sokovi od kolača pripremljeni od strane učenika 6 i 7 će biti poslastica dana. Učenici mogu doći u školu noseći svoj omiljeni kostim.

 

Nažalost, PTA Movie Event, zakazan za naredni četvrtak, je otkazan. Svi učenici će imati normalan školski dan. Ostale aktivnosti koje su planirane za Dan djece u četvrtak u školskim satima će se nastaviti.

Letnji sajam i roštilj
Letnji sajam i roštilj Subota, 22. jun 2019. u 12h - 15h
Sajam nauke
Sajam nauke Ponedeljak, 10. jun 2019 1:20 PM - 3 PM
Grade 5 razreda
Grade 5 razreda Petak, 7. jun 2019.
Dan djece
Dan djece Škola ILG će obilježiti Dan djece (1. jun) u četvrtak, 30. maja, kako bi promovirala i proslavila blagostanje i prava djece. Ovo je dan posvećen posebno djeci i iako smo za njih planirali plesne
Bee Day
Bee Day Ponedeljak, 20. maj 2019. u 8:00 - 15:00. Prerušite se u žuto i crno da biste proslavili Dan pčela!
Letnji kamp
Letnji kamp Registracija je otvorena za sadašnje studente, nove studente i djecu koja ne pohađaju ILG školu u dobi od 2 do 16 godina. Za registraciju kontaktirajte ILG školu na info@ilg-ks.org.