Srednje obrazovanje

Srednje obrazovanje


Ove godine otvaramo 6. razred koji našoj deci nudi šansu da nastave svoj pristup izvanrednom obrazovanju koje ispunjava međunarodne standarde. Osim predmeta koji se izučavaju u osnovnoj školi, plan rada uključuje jezičku geografiju, istoriju, nauku, dizajn, dramu, i novinarstvo. ILG škola nastavlja da garantuje ESL podršku učenicima. Cilj nam je da našim učenicima pružimo potpuno kombinovano iskustvo učenja koje im dozvoljava da napreduju sopstvenim tempom. 
 
U koordinaciji sa Odborom ILG škole, nova struktura školarine će stupiti na snagu za 2017-2018*. 

Niža srednja škola

(6 - 7 razred)

 

Školarina

 

8:00 - 3:00pm

 

€6,800 – €9,200


Podstičemo nove roditelje da zakažu sastanak sa našim direktorom škole na  info@ilg-ks.org i da posete školu kako bi više saznali o planu rada i učionicama, upisu i školarini
 

 


Međunarodna akreditacija
Međunarodna akreditacija Akreditacija od strane AdvancED. Plan i program zasnovan na Common Core planu sa uputstvima na engleskom jeziku. Integrisani program albanskog jezika za one kojima je to maternji jezik.
Visoko kvalifikovani vaspitači i nastavici
Visoko kvalifikovani vaspitači i nastavici Domaći i internacionalni vaspitači, kvalifikovani za razvoj deteta u ranom detinjstvu, nastavu i stručni rad
Savremeni objekti za učenje
Savremeni objekti za učenje Novi objekat usmeren ka učenicima, multimedijalni centar, naučna laboratorija, biblioteka, kafeterija, kao i zatvoreni / otvoreni sportski objekti i igrališta.
Uspeh za svakog učenika
Uspeh za svakog učenika Sredina za učenje usmerena ka deci koristeći MAP i DRA testiranja kako bi nastavu prilagodili svakom učeniku. ESL program i potpuno integrisane sportske aktivnosti, kao i aktivnosti nakon škole.
Domaća i međunarodna zajednica
Domaća i međunarodna zajednica Raznovrsna i podržavajuća školska zajednica koja zastupa preko 30 zemalja i 28 jezika. Aktivno angažovanje udruženja roditelja i nastavnika, kao i školskog odbora, pomaže roditeljima da učestvuju u obrazovanju svoje dece.